Ruud Hendriks

EX-CEO ENDEMOL

Ruud is een van de grondleggers van de commerciële radio en televisie in Nederland. En was 8 jaar lang lid van de raad van bestuur van Endemol. Hij presenteerde voor de radio en televisie bij diverse omroepen. Hij was commissaris bij onder meer Theodoor Gilissen Bankiers, Radio 538 en was lid van de raad van advies van de Rabobank. Ruud is een innovator pur sang en actief in de wereld van de startups. Hij is co-founder van Startup Bootcamp Global en investeerder in ruim 600 bedrijven. Ruud is al enkele jaren een actieve volger van het Beleggingsinstituut en André Brouwers. Hij is momenteel actief met zijn beleggingsportefeuille en volgt met name de technologie bedrijven. Ruud is belegger in het Brouwers Fund.

Sjoerd Rietberg

EX-CEO FLOW TRADERS

Sjoerd is zijn carrière begonnen als optiehandelaar. Hij was een van de eerste werknemers bij het beursgenoteerde bedrijf Flow Traders. Hij is meegegroeid met de organisatie en werd via een functie als Head of Trading in 2014 co-CEO. Eind 2019 is hij gestopt en sindsdien actief belegger en investeerder in bedrijven. De focus ligt daarbij op technologie bedrijven met een “schaalbaarheid”. Sjoerd is zeer geïnteresseerd in de strategie van het Brouwers Fund en is investeerder in Brouwers Capital en belegger in het Brouwers Fund

Taco de Groot

EX-CEO VASTNED

Taco heeft na zijn studie als jurist een indrukwekkende carrière opgebouwd in de internationale vastgoed wereld. Recent heeft hij na een periode van 7 jaar als CEO van Vastned zijn handen weer vrij voor een nieuwe uitdaging. Taco is verantwoordelijk geweest voor miljarden portefeuilles in het internationale vastgoed. Hij was onder andere actief in Londen bij diverse real estate bedrijven. Daarnaast ontwikkelde en beheerde hij onroerend goed portefeuilles voor family offices. Taco is een goede bekende van André Brouwers en is deelnemer in het Brouwers Fund. 

Meer informatie aanvragen